Pinpoint Electronics neemt activiteiten Lechpol Nederland over.

Met ingang van 14 November j.l. heeft Pinpoint Electronics de distributie verworven voor de Benelux en Scandinavische landen van Lechpol Electronics. Lechpol is een van origine Poolse distributeur met eigen importlijnen en sterke vertegenwoordigingen. Lechpol is 8 jaar lang zelf aktief geweest in Nederland met een eigen entiteit als voorraadhoudend distributie partij maar heeft aangegeven zich terug te trekken en zich vanuit het hoofdkantoor in Polen meer te gaan concentreren op de Oost Europa. Pinpoint Electronics neemt de bestaande klantenkring over. Raymond Sliedrecht, de oud medewerker van lechpol blijft het contactpersoon voor de lechpol klanten.

Over Lechpol Nederland:

Lechpol Nederland is 8 jaar geleden opgericht door wijlen Hans Sliedrecht en startte in Melissant om later te verhuizen naar naar de oude gebouwen van EDC Europe in Bruinisse. Lechpol Nederland is sterk in het kitten, customizen en verpakken van consumentenartikelen voor electronicaketens, bouwmarkten, internetshops en electronica hobbyzaken en vulde het gat op wat ontstond na de teloorgang van EDC Europe.

Over Pinpoint Electronics:

Pinpoint Electronics ( v/h Njoy Electronics ) is opgericht in 2009 door mensen met meer als 25 jaar ervaring in deze tak van sport en concentreert zich op sourcing en distributie van electronische en electrotechnische materialen voor de industrie , scheepvaart , petrochemie ,hospitality,  servicebedrijven, shipshandlers , offshore, ontwikkeling, technische diensten etc. Pinpoint Electronics is een handelsnaam van Njoy Digital BV .

Klik hier voor de pagina met lechpol producten ( in aanbouw )

 

© 2016 - 2023 Pinpoint | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel